vineri, 17 septembrie 2010

what i wouldn't give ..

for a new chance in life. or better yet, in education. i so much envy the teenagers today, they can do everything they set their mind to.

i for one didn't have the opportunity back then or at least someone to guide my steps to the right path, so i now have to work double shifts in order to be all i can be.

2 comentarii:

  1. tinerii de azi au acces la mai multa informatie decat pot sa absorba. nu cred ca ar trebui sa-i invidiezi. se naste o lume in care toti vor fi nefericiti si nesatisfacuti si prea putini or sa-si dea seama de ce (si oricum fara nici un folos), pentru ca li se prezinta o plaeta prea larga de optiuni din care nu pot alege decat cateva, si mereu the grass o sa para greener on the other side. pe vremuri, inclusiv in vremurile adolescentei/tineretii noastre, asta era dezavantajul oamenilor prea inteligenti/ profunzi / cu prea multa imaginatie/ cu prea multa cultura. acum, la senzatia aia idioata de neputinta, de neintelegere, de frica sa nu-ti scape ceva, senzatia ca altfel trebuia sa se deruleze viata ta, senzatia ca esti un firicel marunt de iarba pe un gazon cu multe alte sute de mii ;D.... va avea acces absolut toata lumea
    hmm

    RăspundețiȘtergere
  2. :) nu sunt sigura ca am inteles. you paint a pretty grey picture, asta am inteles..
    asa ca neintelegand nici nu stiu daca sa fiu de acord sau nu ..dar in fine, pot sa-mi dau cu presupusul:P
    tu zici ca e mai de dorit deci sa ti se prezinte o paleta mai redusa de optiuni? si oricum, exista de asemenea posibilitatea sa si te opresti la o singura cale ..si-apoi nu ar fi vorba doar ca alegi ceva si dupa aia vrei altceva ci ca poti inaintezi pe un singur drum tot evoluand in cunoastere, trecand prin diverse etape etc. asta mi se pare mie ca aduce aceasta infuzie de oportunitati, absenta pe vremea mea. evident, nu stiu ce as fi facut daca as fi avut toate aceste alegeri la dispozitie, dar stiu ce sa le zic celor care le au acum: take the chance!

    (mesaj reeditat intrucat recitind ce am scris, nu intelegeam nici eu ce am vrut sa transmit:D)

    RăspundețiȘtergere